Politica de returnare

Daca ai comandat un produs de pe site, iar livrarea nu corespunde descrierii si specificatiilor mentionate pe site, sau produsul a suferit modificari din cauza transportului, poti returna produsul in 24h si vei primi banii integral inapoi.

Manufacturarea produselor influenteaza rezultatele

Torturile personalizate nu pot fi identice, deoarece sunt realizate manual si pot avea mici modificari datorita cantitatilor (in poze pot fi torturi mai mici sau mai mari decat cantitatea dorita de tine).

In cazul in care ai comandat un produs de pe torturiselecte.ro , iar tortul a depasit cantitatea ceruta, nu vor fi adaugate costuri valorii stabilite initial.

Daca ne vei solicita un alt model decat cele prezentate pe  site, atunci este nevoie sa accepti o marja de +/- 500 de grame, care se va reflecta in suma finala pe care o ai de achitat. Fiind un proiect diferit, putem doar aproxima cantitatea minima necesara realizarii lui.

ANULAREA COMENZILOR

In cazul produselor personalizate, datorita complexitatii elementelor decorative, comanda se poate anula inainte de livrare, cu un timp minim egal cu timpul de productie. (Exemplu: Pentru un tort cu timpul de productie de 72 de ore se poate anula comanda, cu un timp minim de 3 zile inainte de livrare). In cazul in care anulati comanda dupa intrarea in productie, ne rezervam dreptul de a retine avansul perceput la momentul plasarii comenzii.

 

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.